برگزاري سي و چهارمين نشست معاونين اجتماعي و فرهنگي كلانشهرها و شهرداري هاي مراكز استان ها در زنجان

1395/08/13
03/11/2016 08:38:43 ق.ظ

سي و چهارمين نشست معاونين اجتماعي و فرهنگي كلانشهرها و شهرداري هاي مراكز استان ها به ميزباني شهر زنجان طي روزهاي 12 و 13 آبان ماه در محل كارخانه كبريت سابق برگزار مي شود.


سي و چهارمين نشست معاونين اجتماعي و فرهنگي كلانشهرها و شهرداري هاي مراكز استان ها به ميزباني شهر زنجان طي روزهاي 12 و 13 آبان ماه در محل كارخانه كبريت سابق برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر زنجان ، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی دبیرخانه کلانشهرهای کشور در مراسم آغاز اين نشست اظهار داشت: نشست هایی که در سطح معاونین فرهنگی مراکز استان ها و کلانشهرهای کشور برگزار می شود موجب ایجاد فضاد تبادل اطلاعات و انتقال تجربیات شده است.

عادل مزاري مطالبات فرهنگی مردم از شهرداری ها را بالا عنوان کرد و اظهار داشت: امروز انتظار از مدیریت شهری تنها فعالیت های عمرانی نبوده و انتظارات فرهنگی از شهرداری ها بالا است.

وی با تاکید بر لزوم همکاری و همیاری مردم و دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات در عرصه فرهنگی و اجتماعی و با اشاره به الگو برداری از فعالیت های فرهنگی در مناطق مختلف کشور گفت: هر شهری الگوهای خوبی در این خصوص می تواند برای ارائه به کل کشور داشته باشد.

مزاری شهر زنجان را شهری با ویژگی های فرهنگی مهم دانست و تاکید کرد: امرو باورهای عمیق دینی مردم زنجان موجب شده تا آسیب های اجتماعی در این شهر کاهش یابد. این شهر جزو شهرهای با آسیب اجتماعی کم محسوب می شود.

وي با اشاره به اینکه حذف معاونت فرهنگی و اجتماعی در دستور کار سازمان شهرداری‌ها است، افزود: این کار خلاف منویات مقام معظم رهبری است و در حالی که مقام معظم رهبری به موضوعات فرهنگی تاکید دارند، این معاونت در حال حذف شدن است.

مدیر دبیرخانه کلانشهرهای کشور نيز در اين مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در زنجان اظهار کرد: شهر زنجان دارای مدیریت شهری با تدبیر است که این امر در نتیجه تلاش‌های شهردار و اعضای شورای شهر زنجان حاصل شده است.

محمد صارمي زاده با بيان اینکه شهرداري ها يكي از 36 دستگاه متولی فرهنگی هستند در كشور هستند تصریح کرد: زمانی که این تعداد دستگاه در بحث فرهنگی فعالیت دارند، به تبع موازی کاری نیز به وجود خواهد آمد.

وي با بیان اینکه هر موضوعی در جامعه می تواند فرصت و یا یک تهدید باشد، افزود: فاصله بین فرصت و تهدید در حوزه فرهنگی بسیار کم است. باید با برنامه های اصولی از شرایط مختلف بهره اصولی ببریم.

مدیر دبیرخانه کلانشهرهای کشور فرهنگ را یک موضوع ماندگار عنوان کرد و گفت: فرهنگ شهروندی شامل بسیاری از مباحث موجود در شهر می شود و با توجه به مسائل فرهنگی می توان بسیاری از مشکلات را برطف کرد.

وی برخورد مناسب با گردشگران را از دیگر موضوعات مهم در فرهنگ شهروندی عنوان کرد و افزود: بخش گردشگری یکی از بخشهایی است که هزینه کم و درآمد بالایی دارد و توسعه این بخش در اقتصاد نیز موثر است.

رئيس شوراي اسلامي شهر زنجان نيز در اين مراسم با اشاره به اینکه تدوین سیاست‌ها و راهبردهای کلان در حوزه فرهنگ تاثیر بسزایی در کاهش آسیب‌ها خواهد داشت، افزود: مدیران باید بدانند که حضور در صحنه‌های نبرد فرهنگی کمتر از میدان جنگ در عرصه نظامی نیست، بلکه باید با وحدت، همدلی و هماهنگی در مقابل دشمن ایستادگی کرد.

آراض ضيايي کمبود محصولات فرهنگی بومی و عدم مدیریت صحیح را از عوامل اصلی رسوخ فرهنگ غربی در جامعه عنوان کرد و گفت: گسترش مصرف موادمخدر، ضعف فرهنگ کار جمعی، فقدان معماری در طراحی لباس، افزایش طلاق در جامعه از جمله مسائل و مشکلات جامعه بوده که هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط را نیازمند است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با تاکید بر اینکه فرهنگ تجزیه‌پذیر نیست، گفت: بر اساس تقسیم‌بندی‌ها تربیت دینی بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی و ترییت علمی بر عهده آموزش و پرورش است که بر همین اساس متأسفانه مسئولان این دستگاه‌ها تنها بر اساس حوزه تعیین شده خود به مخاطبان خود آموزش‌هایی را ارائه می‌دهند.

ضيايي با تاکید بر اینکه مسؤولان باید در کنار سرمایه‌گذاری‌هایی که دشمن انجام داده‌اند، هوشیارانه نسبت به تدوین برنامه‌های فرهنگی اقدام کنند، گفت: یکی از مشکلات ما در این بخش آن بوده که به دلیل شکاف داخلی، مرز بین دشمن و دوست مشخص نشده است.


نویسنده:Saatchi -- تعداد بازدیدکنندگان: تعداد بازدیدکنندگان: 1814