شهرداری بايد نسبت به تعیین تکلیف پروژه‌ شهرک‌های جدیدالاحداث اقدام کند

1395/04/01
21/06/2016 05:39:06 ب.ظ

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان ضمن تاکید بر برخورداری ساکنان شهرک غرب از خدمات اولیه شهری گفت: شهرداری زنجان نسبت به تعیین تکلیف پروژه‌ شهرک‌های جدیدالاحداث اقدام کند.


رئیس شورای اسلامی شهر زنجان ضمن تاکید بر برخورداری ساکنان شهرک غرب از خدمات اولیه شهری گفت: شهرداری زنجان نسبت به تعیین تکلیف پروژه‌ شهرک‌های جدیدالاحداث اقدام کند.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر زنجان ، سعيد اميدي در جلسه رسمي و علني اين هفته شورا با اشاره به برش‌های فصلی تدوین شده برای بودجه سال 95 و اتمام 3 ماهه اول اظهار داشت: ضروری است تا گزارش‌های مربوطه در زمینه بودجه‌های عمرانی، حوزه‌های درآمدی و سرمایه‌گذاری و سایر بودجه‌های عمرانی شاخص از سوی شهرداری ارائه شود تا در این راستا اقدامات لازم انجام گیرد.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای ساکنان شهرک‌های جدیدالاحداثی نظیر شهرک غرب بر تعیین تکلیف پروژه‌های یاد شده در زمینه ارائه خدمات اولیه، آسفالت و خدمات فضای شهری تاکید کرد و گفت: شهرداری باید نسبت به تحویل‌گیری این پروزه از تعاونی مربوطه ظرف یک ماه اقدام کند و هر‌گونه تاخیر در این زمینه قابل قبول نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان شهرداری را موظف کرد تا فرآیند تحویل‌گیری سایر شهرک‌های جدیدالاحداث از جمله پونک را اعلام کند.

وی بازگشایی خیابان پادگان را از ارزشمندترین و مهم‌ترین پروژه‌های شهر زنجان دانست و بر تعیین تکلیف این پروژه به منظور ارائه خدمات‌رسانی به مردم و تسریع در امور مربوط به عبور و مرور تاکید کرد.

امیدی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین شورای شهر، شهرداری و اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان در حوزه مطالعه کتاب افزود: این اقدام در راستای تقویت کتاب‌خوانی، غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و ارتقا میزان سرانه مطالعه در زنجان انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه در 7 ماده و 33 بند تنظیم شده است، خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این تفاهم‌نامه ایجاد محل‌های کتابخوانی به صورت پایلوت در 10 نقطه شهر زنجان و در وسائط حمل و نقل عمومی نظیر اتوبوس‌ها در نظر گرفته می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان شهرداری کتاب‌خوانی را معیار توسعه فرهنگی دانست و گفت: کتاب‌خوانی از نیازهای روحی و روانی انسان است و ترویج مطالعه کتاب در جوامع نیازمند توسعه آموزش و فرهنگ است.

وی کمک به ترویج کتاب‌خوانی در قالب برگزاری همایش‌ها، برگزاری مسابقات دوره‌ای کتاب‌خوانی در سطح شهر، حمایت از ناشران زنجانی در نشست‌های مختلف، افزایش سرانه کتاب‌خوانی، فراهم آوردن شرایط کافی برای مطالعه کتاب و استفاده از کتابخانه‌های عمومی توسط خانواده‌های کارمندان شهرداری و سایر را از جمله اهداف امضای تفاهم‌نامه سه جانبه بین شورای شهر، شهرداری و اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان در حوزه مطالعه کتاب اعلام کرد.

در ادامه اين مراسم مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: با کمک‌های بی‌دریغ مسئولان شهرداری و اعضای شورای شهر زنجان گام‌های مثبتی در مسیر مطالعه و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در سطح شهر زنجان برداشته شده است و خوشبختانه از این بابت دغدغه فرهنگی وجود ندارد.

امیرعلی نیک‌بخش با اشاره به مراجعه سالانه 2 میلیون و 400 هزار نفر به کتابخانه‌های استان زنجان عنوان کرد: با این اوصاف و بر حسب جمعیت استان زنجان هر شهروند زنجانی به طور میانگین دو بار به کتابخانه‌ها مراجعه می‌کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: در حال حاضر 90 کتابخانه در استان وجود دارد که 35 مورد آن(40 درصد) در شهرستان زنجان واقع شده است.

وی کتابخانه‌ها را پایگاه‌های فرهنگی برای آحاد مردم اعلام کرد و گفت: زنجان تنها استانی است که مخزن کتابخانه‌هایش به صورت باز اداره می‌شود به این معنی که افراد می‌تواند به راحتی کتاب مورد نظر خود را از میان کتب بدون هیچ مانعی بردارند.

نیک‌بخش با اشاره به حدود 3 هزار کتابخانه در سطح کشور خاطرنشان کرد: 2.8 درصد کتابخانه‌های کشور در استان زنجان واقع شده است.

وی میزان مطالعه در کشور با توجه به آمارهای ارائه شده از سوی شورای فرهنگ عمومی را 75 دقیقه اعلام کرد و افزود: بر این اساس میزان مطالعه در استان زنجان 93 دقیقه و 34 ثانیه است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: زمان کتاب‌خوانی در استان زنجان 18 تا 20 دقیقه است که پس از تهران در رتبه دوم قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در زمینه ساخت و ساز کتابخانه زنجان جزو 3 تا 4 استان نخست کشور محسوب می‌شود، ابراز کرد: خوشبختانه از نظر تعداد مخاطبان و اعضای کتابخوان جزو استانهای پیشرو کشور هستیم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان با اشاره به اینکه کتابخانه روشندلان در استان زنجان در سطح کشور بی‌نظیر است بر بهره‌مندی کافی از این ظرفیت به نحو احسن تاکید کرد.

وی با بیان اینکه امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه سه جانبه بین شهرداری، شورای شهر و کتابخانه‌های عمومی استان زنجان در مسیر ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه موثر باشیم، اعلام کرد: معتقدیم کشور قوی و غنی کشوری است که مردم آن دارای علم بالایی باشند.

نیک‌بخش با اشاره به اینکه امروز قدرت واقعی کشورها در گرو میزان علم آنان است، ابراز کرد: تیم هسته‌ای ایران به برکت علم دانشمندان کشور توانست غربی‌ها را به سر میز مذاکره بکشاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم توجه به تاکیدات رهبری در حوزه مطالعه خاطرنشان کرد: ما باید برای موفقیت در تمامی عرصه‌ها به مطالعه و کتاب‌خوانی اهمیت داده و از فضای مجازی به منظور ایجاد تنوع در مطالعه بهره کافی را ببریم.

رئیس کمیسیون عمران و محيط زيست شورای اسلامي شهر زنجان نيز در اين جلسه گفت: متاسفانه براساس برش سه ماهه توسط شهرداری، پروژه‌های شاخص شهر زنجان نظیر نینوا، بازگشایی معبر ضلع غربی پادگان و پارکینگ طبقاتی سعدی پیشرفت فیزیکی ایده‌آلی را نداشته است.

رزاق محمدی اظهار داشت: پل سیدالشهدا(ع) سالهای متمادی است که به بهره‌برداری نرسیده و شورای دور چهارم برای نهایی کردن این پروژه اقداماتی را انجام داده است.

وی با بیان اینکه این پل از خاص‌ترین پل‌های دنیا به جهت منحصربفرد بودنش محسوب می‌شود، افزود: ساخت پایه‌های پل سیدالشهدا(ع) در اصفهان انجام می‌گیرد که حدود 3 قطعه آن به مقصد زنجان بارگیری شده است.

رئیس کمیسیون عمران و محيط زيست با اشاره به اینکه پروژه احداث پل سیدالشهدا(ع) ضمانت اجرایی دارد، عنوان کرد: براساس برنامه‌ریزیها مقرر شده است تا این پروژه تا اواخر شهریور ماه به بهره‌برداری برسد ولی احتمال به بهره‌برداری رسیدن آن در اواخر مهرماه نیز وجود دارد.

وی ضمن ارائه گزارشی از بازدید کمیسیون توسعه عمران و محیط زیست شهری از پروژه‌های شاخص افزود: پروژه نینوا در بلوار پونک در مرحله اجرای احداث کانال دفع آبهای سطحی که به صورت عرضی از محل بلوار عبور می‌کند که باید با توجه به عبور تاسیسات آب، فاضلاب و گاز از معبر یاد شده هماهنگی‌های لازم در خصوص جابجایی تاسیسات با شرکتهای خدمات رسان صورت بگیرد.

محمدی علت تاخیر در انجام این پروژه را عدم همکاری شرکتها دانست و بر پیگیری موضوع یاد شده از طریق کمیسیون عمران شورای شهر زنجان تاکید کرد.

وی در مورد پروژه بازگشایی معبر ضلع غربی پادگان ابراز کرد: این پروژه در مرحله اجرای زیرسازی باند غربی و محل اتصال معبر به میدان مدرس و همچنین در مرحله مین‌روبی در محل دیوار قدیمی پادگان است.

محمدي با بیان اینکه در راستای اجرای این پروژه باید به مراحل پیشرفت کار در صورت تسریع در عملیات مین‌روبی که نیازمند هماهنگی با ارتش است اقدام شود، گفت: ضلع شرقی این معبر آماده بهره‌برداری است.

وی با اشاره به مراحل احداث پارکینگ طبقاتی سعدی عنوان کرد: این پروژه پس از عملیات خاکبرداری در حجم وسیع در مرحله اجرای سازه‌های نگهبان در کنار دیوار پلاکهای مجاور قرار دارد که سازه‌های یاد شده تا عمق 20 متری حفاری و اجرا شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: براساس برش سه ماهه توسط شهرداری متاسفانه پروژه‌های شاخص شهر زنجان نظیر نینوا، بازگشایی معبر ضلع غربی پادگان و پارکینگ طبقاتی سعدی پیشرفت فیزیکی مطلوبي نداشته اند.

وی با بیان اینکه 15 پروژه شاخص برای شهر زنجان تعریف شده است ابراز کرد: امیدواریم بر اساس برنامه‌های تدوین شده این پروژه‌ها را به پیش ببریم.

رئيس كميسيون حمل و نقل عمومي ، ترافيك و خدمات شهري نيز اظهار داشت: با توجه به اینکه زنان بخش عمده‌ای از جمعیت استان زنجان را به خود اختصاص داده‌اند در نتیجه ضروری است تا بازارچه دائمی برای عرضه محصولات به منظور حمایت از زنان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست در شهر زنجان ایجاد شود.

معصومه حمزه تبار با بیان اینکه به منظور آبادانی شهر زنجان باید تمامی اقدامات صفر تا صد مربوط به سرمایه‌گذاری در سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری انجام گیرد، عنوان کرد: سرمایه‌گذاران و متقاضیان نباید برای صدور پروانه حدود هفت ماه منتظر باشند.

وي ضمن تاکید بر انجام تمامی مراحل حقوقی اخذ پروانه در مباحث مربوط به سرمایه‌گذاری در سازمان متبوع افزود: اگر خواهان حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه و پیشرفت شهر زنجان هستیم باید مدت زمان اخذ پروانه ساخت و ساز را به یک تا دو روز کاهش دهیم.

شايان ذكر است در اين مراسم تفاهم نامه سه جانبه همكاري بين اداره كل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان ، شهرداري زنجان و شوراي اسلامي شهر زنجان به امضاء رسيد.


نویسنده:Saatchi -- تعداد بازدیدکنندگان: تعداد بازدیدکنندگان: 3350